Low Carbon Business Action Business Meeting a São Paulo (Brasil)

São Paulo (Brasil)

Low Carbon Business Action organitza una nova missió de matchmaking per a PIMES aquest cop al Brasil.

La trobada tindrà lloc a São Paulo, SP, Brazil, entre els dies 19 i 22 de juny.

Com a part del programa Low Carbon Business Action que organitza missions per a empreses Europees que treballen en eficiència energètica a la indústria, les empreses seleccionades per participar en aquesta delegació europea tindran cobertes fins un 80% de les despeses de viatge.

L'agenda de la trobada inclou la presentació d'experiències  de col·laboracions entre empreses europees i mexicanes, i espais de networking  preagendades entre les empreses participants així com amb institucions i organismes mexicans del sector de l'energia.

La missió està organitzada amb Sebrae (Serviço Brasileiro de Apoio à Micro e Pequena Empresa), CNI (Confederação Nacional da Indústria) i amb la Fira FEIMAFE Exhibition/Fair 2017

Aquesta edició se centrarà en les següents àrees:

  • Sistemes i tecnologies de climatització
  • Automatització de processos i controls
  • Disseny i enginyeria de plantes i processos
  • Gestió de l'energia
  • Forns
  • Sistemes de consultoria i programari
  • Sistemes de vapor
  • Formació i certificació

El passat octubre, el CEEC va assistir a una missió del mateix programa a Mèxic junt amb el Clúster de l’Aigua (CWP) d'on van sortir diverses propostes de col·laboració així com diverses sol·licituds de Cooperation Partnership Agreements (CPAs) per a la introducció de solucions tecnològiques d'empreses catalanes dirigides al mercat mexicà. Podeu trobar més informació a la notícia que vam publicar des del CEEC.

PACI Enginyers, soci del CEEC, ha participat recentment en una missió similar a Mèxic amb resultats molt positius, com us expliquem aquí.

Per qualsevol dubte o obtenir més informació sobre aquest tema, podeu posar-vos en contacte amb nosaltres a través de info@clustereficiencia.cat

Podeu inscriure-us aquí.

Data i hora


Afegir al calendari 2017-06-1909:00 2017-06-2218:00 Europe/Madrid Low Carbon Business Action Business Meeting a São Paulo (Brasil) São Paulo (Brasil)

Lloc

São Paulo (Brasil)

Assistents

Sigues el primer a confirmar

ACREDITACIONS


SUBSCRIU-TE A LA NEWSLETTER

CONTACTE

CLÚSTER D'EFICIÈNCIA

ENÈRGETICA DE CATALUNYA

Via Laietana , 39  

08003 BARCELONA

Tlf: 933 192 300

Email: info@clustereficiencia.cat