Sistema de selecció de proveïdors de la Federació de Municipis de Catalunya

Des del CEEC hem cregut interessant informar-vos d'una nova iniciativa. La Federació de Municipis de Catalunya (FMC) ha incorporat a la seva cartera de serveis un nou Sistema de selecció d’empreses per a la provisió de serveis més específics per als seus ens adherits, com la consultoria en matèria econòmica i financera, de recursos humans o estalvi energètic, adaptats a cada realitat municipal i necessitats concretes dels seus associats.
 
El Sistema de selecció d’empreses de l’FMC, és un sistema de caràcter públic i gratuït, que garanteix la lliure concurrència de les empreses que es vulguin presentar. Es tracta, per tant, d’un instrument que neix amb l’objectiu d’agilitzar els procediments d’adjudicació contractual que realitzaran amb posterioritat els ajuntaments, en tant que possibilita la concurrència, facilitant a les meses de contractació de les entitats locals el  procés d’invitació o selecció d’empreses en els procediments negociats per raó de quantia i contractes menors, en els termes que fixa la Llei de contractes el sector públic.
 
El Sistema de selecció d’empreses de l’FMC és també un procediment obert i permanent, que permet la participació de qualsevol proveïdor existent en el mercat en qualsevol moment, sempre que acrediti els requisits de capacitat i solvència que exigeix la Llei de contractes del sector públic i acrediti la seva experiència amb l’Administració local. A més, també és un sistema àgil i dinàmic en el que les empreses interessades poden formalitzar i enviar per via telemàtica la corresponent sol·licitud i la documentació requerida, d’acord amb les instruccions detallades a l’àrea d’empreses de la pàgina web de la Cartera de serveis de l’FMC.

Trobareu tota la informació a www.fmc.cat/cartera.